Noutăţi

 • ADMITERE 2018

  ADMITERE 2018
  La Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, nivel licență, admiterea se organizează pe 4 specializări din două domenii: Sociologie şi Asistenţă Socială. În cadrul domeniului Sociologie sunt trei specializări şi anume: Antropologie, Resurse Umane, Sociologie, iar în cadrul domeniului Asistenţă Socială este o singură specializare: Asistenţă Socială. Toate aceste specializări …Mai mult »
 • Oláh Emese, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, despre asistență socială

  Oláh Emese, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, despre asistență socială
  Am avut plăcerea să o avem alături de noi, în 19 aprilie 2018, pe Olah Emese, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, în cadrul Campania naționale de promovare și valorizare a profesiei de asistent social. Doamna Viceprimar, în Aula Magna a Universității „Babeș-Bolyai”, a declarat: RO: Caravana campaniei "România se ridică în picioare …Mai mult »
 • „România se ridică în picioare pentru asistența socială” – sumar

  „România se ridică în picioare pentru asistența socială” – sumar
  Sub sloganul România se ridică în picioare pentru asistența socială, joi, 19 aprilie 2018, în Aula Magna a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj a ajuns Caravana CNASR prin Campania națională de promovare și valorizare a profesiei de asistent social. La eveniment au luat parte președintele și 2 vicepreședinți ai Colegiului Național …Mai mult »
 • „Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc” – Norbert Petrovici

  „Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc” – Norbert Petrovici
  Lansarea cărţii de autor Norbert Petrovici - "Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc." Cluj: Tact. „Prin descrierea socialismului atât ca imaginea răsturnată a capitalismului, cât și ca imaginea răsturnată a post-socialismului, Europa Centrală și de Est a ajuns să fie reprezentată ca un loc cu procese sociale aparent …Mai mult »
 • „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”

  „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”
  Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a declanşat o amplă campanie naţională de promovare şi valorizare a profesiei de asistent social intitulată în mod metaforic „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”. În fiecare judeţ al ţării se organizează evenimente la care participă asistenţi sociali, studenţi, oficialităţi, …Mai mult »
 • „Medicii Națiunii. Sistemul sanitar și începuturile modernității românești”

  „Medicii Națiunii. Sistemul sanitar și începuturile modernității românești”
  Facultatea de Sociologie și Asistență Socială vă invită să participați la prelegerea  "Medicii Națiunii. Sistemul sanitar și începuturile modernității românești" susținută de conf. univ. dr. Constantin Bărbulescu. Evenimentul are loc miercuri, 18 Aprilie 2018, orele 18.00, la sediul Facultății din strada Plugarilor nr. 34, sala 7. Constantin Bărbulescu este autorul …Mai mult »

Cursuri

Conf. univ. dr. Adina Rebeleanu prezintă cursul de Introducere în asistență socială și deontologia profesiei, oferit de către Departamentului de Asistență Socială, din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș Bolyai.Mai mult

Proiecte de cercetare

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru aMai mult

Profesori Invitați

Erasmus+

Informații legate de eligibilitate și procesul de selecție pentru candidații la concursurile de selecţie în vederea obţinerii unei mobilităţi în cadrul Programului ERASMUS+.Mai mult