noutăți

 • Şcoala altfel

  Şcoala altfel
  Prezentări Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială oferă prezentări  în cadrul programului preuniversitar Şcoala Altfel.  Prezentările cu program pre-stabilit:  29 martie 2018 orele 11,00: „Adolescenţa şi violenţa. Participarea adolescenţilor la propria protecţie împotriva violenţei”, prof. univ. dr. Maria Roth   30 martie 2018 orele 10,00: „Comunicare creativă în context social-cotidian”,  lect. univ.dr. …Mai mult »
 • Conferința Internaționă a Studenților de la Asistență socială

  Conferința Internaționă a Studenților de la Asistență socială
  A VI-a Conferință Internațională a Studenților: „Cercetare Psihosocială și Intervenție în Societatea Contemporană - Participarea Tinerilor” Asociația studenților de la Asistență Socială (ASAS) și Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca te invită să participi la cea de-a 6-a ediție a …Mai mult »
 • Future of Work

  Future of Work
  Paul Brie este directorul departamentului de cercetare și dezvoltare de la compania Evozone și este directorul programului  de Deep Tech la Spherik. Se descrie ca și un visător și un coder curios de transformările tehnologice majore. Pe 19 Martie 2018 Paul Brie a avut o prezentare la Facultatea de Sociologie și …Mai mult »
 • Dezbabateri despre globalizare

  Dezbabateri despre globalizare
  Profesorul Don Kalb de la Universitatea din Bergen a ținut o prezentare despre dezbaterile despre globalizare, 13 martie, ora 14-16, sala 217, clădirea Mărăști. Don Kalb: Class, Bubbles, Turbulence, Empire: Episodes of the Globalisation Debate Globalisation continues to be the symbolic anchor around which politics, economics, history, space and experience …Mai mult »
 • Zilele sociologului

  Zilele sociologului
  Sociologii vorbitori de limba maghiară și-au prezentat cercetările în cadrul conferinței de trei zile găzduite de către Departamentul de Sociologie și Asistență socială în limba maghiară și organizate împreună cu Colegiul Max Weber. Conferința s-a desfășurat între 6 și 8 martie 2018 în clădirea Plugarilor a Facultății. Cele peste douăzeci …Mai mult »
 • Ecouri din social – Conferința Studenților Sociologi și Antropologi

  Ecouri din social – Conferința Studenților Sociologi și Antropologi
  Ecouri din Social Grupul Sociolink și Asociația Cluster în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 18-19 mai 2018, la Cluj-Napoca, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice pentru Studenți și Masteranzi „Ecouri din Social”. Sesiunea oferă studenților oportunitatea de a se implica în dezbateri privind teme actuale din …Mai mult »

Cursuri

Conf. univ. dr. Adina Rebeleanu prezintă cursul de Introducere în asistență socială și deontologia profesiei, oferit de către Departamentului de Asistență Socială, din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș Bolyai.Mai mult

Proiecte de cercetare

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru aMai mult

Profesori Invitați

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru aMai mult