ADMITERE 2018 – sesiunea septembrie

Publicat in Noutăți

La Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, nivel licență, admiterea se organizează pe 4 specializări din două domenii: Sociologie şi Asistenţă Socială. În cadrul domeniului Sociologie sunt trei specializări şi anume: Antropologie, Resurse Umane, Sociologie, iar în cadrul domeniului Asistenţă Socială este o singură specializare: Asistenţă Socială. Toate aceste specializări există atât la linia română de studiu cât şi la linia maghiară de studiu.

La nivel masterat, admiterea se organizează pe două domenii: Sociologie și Asistență socială. Este comună la specializările aferente unui singur domeniu şi la o singură linie de studiu. Admiterea la studii de masterat este deschisă tuturor absolvenților cu diplomă de licență sau echivalentă, indiferent de anul absolvirii programului de licență, în limita locurilor şi la specializările acreditate de universitate. Admiterea la masterat se organizează în luna iulie şi septembrie 2018.

Candidaţii vor face, înainte de a veni să se înscrie PERSONAL, o preînscriere pe site-ul facultății – socasis.ubbcluj.ro la Admitere – Cerere de înscriere online. Preînscrierea on-line se poate face fie acasă, fie la sediul facultății – cam. 3. Candidații se pot preînscrie la toate specializările, dar la o singură linie de studiu. Înscrierea efectivă va avea loc în perioada 11 – 17 iulie 2018 și se  face personal, pe baza cărții de identitate/pașaportului sau de către o altă persoană (în numele candidatului) pe bază de procură.

Înscrierea pentru sesiunea din septembrie va avea loc în perioada 10 – 15 septembrie 2018, luni – vineri între orele 9,00 – 15,00, sâmbătă de la 9,00 -12,00.

 

Mai multe detalii:

Admitere – licenţă
Admitere – master
Admitere – la distanță
Admitere – internațional

 

Preînscriere on-line

 

 

ATENŢIE! PREÎNSCRIEREA NU ESTE ÎNSCRIEREA EFECTIVĂ.