Eveniment caritabil: „Conexiuni pentru un vis”

Publicat in Anunțuri

Va invităm la evenimentul „Conexiuni pentru un vis”,  în data de 23 Martie 2018, începând cu ora 18:00, la Cazino-Centrul de Cultără urbană Cluj-Napoca (Parcul central), pentru o seară caritabilă în cadrul căruia veți avea ocazia să cunoașteți oameni minunați și să puneți bazele împlinirii unei dorințe. Invitat special: Grupul Vocal Anatholis. Va rugăm să confirmați participarea până în data de 19 martie 2018,  RoxanaIulianaRoznicsuk@gmail.com

 

Organizatori

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților de la Asistență Socială (A.S.A.S) și are ca parteneri și colaboratori:

  • Direcția de Asistență Socială și Medicală-Cluj
  • Primăria Municipiului Cluj-Napoca
  • Bye Bye Stud Cluj
  • Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, UBB
  • Cabinet de Avocat-Birou de Mediator- Popa Elena-Carmen
  • Cazino-Centrul de Cultură Urbană – Cluj-Napoca
  • Uniunea Studenților din România

Beneficiarii acestui eveniment

CENTRUL DE ZI ”SF. MARIA” CLUJ
Înființată la 06/07/1990, Asociația Pentru Protejarea Și Ajutorarea Handicapaților Neuro-Psihici(APAHNP), este o organizație neguvernamentală care furnizează servicii social- comunitare și luptă pentru includerea socială și dreptul la o viață normal a persoanelor cu dizabilități intelectuale.

CENTRUL DE ZI ”SF. MARIA” CLUJ-A.P.A.H.N.P.
Sprijinirea centrului din punct de vedere financiar pentru ca tinerii să îl frecventeze în continuare în mod gratuit. Astfel oferim centrului o continuitate și încurajăm persoanele cu dizabilități să evite izolarea și le oferim o șansă la o viață normal în comunitatea clujeană.

ASOCIAȚIA HANDICOPE CLUJ-NAPOCA
Sprijinirea asociației din punct de vedere financiar pentru a ajuta la plata chiriei pentru cel puțin 2 luni altfel încât să asigurăm o continuitate a serviciiilor oferite de aceștia, persoanelor cu dizabilități. Achiziționarea de materiale și consumabile pentru atelierul de terapie ocupațională care ajută la funcționarea asociației.

UN CAZ DASM CLUJ
Sprijinirea unei familii din punct de vedere financiar, pentru a ajuta la plata chiriei locuinței minim 2 luni.