Curs deschis „Analiza sentimentelor: concept şi algoritmi”

Publicat in Anunțuri, Stiinta datelor

4 mai • 180 lei

În mai are loc cursul deschis în domeniul de specializare a ştiinţei datelor sub denumirea „Analiza sentimentelor: concept şi algoritmi”.  Mai multe informaţii despre curs găsiţi aici sau descarcă pachetul de informatii.

Machine Learning • Big Data
„Analiza de sentimente” este un curs de introducere în machine learning în care, pornind de la texte nestructurate, se construiesc baze de date utilizate pentru a contura parerile clientilor despre un produs anume sau opțiunile politice ale cetățenilor legate de probleme publice specifice.

Curs aplicat • Exemple practice
În cadrul cursului veţi studia cum să preziceţi prețul locuințelor în funcţie de parametrii unei locuințe, cum să sumarizați recenziile de produs, precum și cum funcţionează recomandările de produs. Printr-o experiență aplicată, „hands-on”, prin intermediul acestor studii de caz veți putea să folosiţi metode de „machine learning” în diverse alte domenii.

Tooluri Folosite • familia Python 

Se va folosi The Jupiter Notebook, un instrument pentru manipularea interactivă a datelor și proiectelor științifice Acesta se bazează pe limbajul Python, însă nu necesită stăpânirea acestuia.