Echipa Contrasens

Publicat in Podcast

Echipa este formată din șase membri, toți implicați în a se documenta, a organiza și a găzdui emisiunile podcastului. Fiecare aduce propria energie, interese și cunoștiințe proiectului. Scrie-ne pe: contrasens@protonmail.com

Maria Martelli ascultă podcasturi deseori, vrea tot timpul să citească mai multă literatură, academic este implicată în zona sociologiei educației, dar urmărește cu mare curiozitate teoriile contemporane; în prezent este activă la masterul de cercetare sociologică avansată.

Matei Mlinarcic are tot felul de fixuri culturale și gramaticale; academic are o fascinație față de comunități digitale sau fizice cât mai închise, cu reguli proprii. Dacă nu vorbește încontinuu, nu vorbește deloc, dar e posibil să se gândească la ceva interesant.

Pati Murg face fotografii și e pasionată de antropologie vizuală, ascultă prea multă muzică și este o expertă în kitsch, despre care își va și scrie licența; academic este interesată de antropologie culturală, cu precădere pe discrepanța între “cultura înaltă” și “cultura joasă”.

Karol Pataki nu este de acord cu tine și te va contrazice, poate chiar pentru binele tău; este încă student totuși și puțin fascinat de Adorno, de felul în care se construiește discursul intelectualilor, și de a păstra întotdeauna echilibriul într-o dezbatere.

Vlad Bejinariu este un tânăr învăţăcel pe terenurile antropologiei, pasionat încă de prin liceu de filosofie, istorie şi de ştiinţe sociale în general; într-o căutare perpetuă a ceea ce speră să găsească şi să-l motiveze; ceilalţi mai spun şi că e calm pe dinafară.

Marina Mironica este în continuă dezbatere cu sine și cu ceilalți, îi plac mult unele lucruri și absolut deloc altele; academic interesată de spațiul urban și cu un soft spot pentru latura artistică a orașului, este studentă la Masteratul de Cercetare sociologică avansată.