Ecouri din social – Conferința Studenților Sociologi și Antropologi

Publicat in Noutăți

Ecouri din Social

Grupul Sociolink și Asociația Cluster în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 18-19 mai 2018, la Cluj-Napoca, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice pentru Studenți și Masteranzi „Ecouri din Social”. Sesiunea oferă studenților oportunitatea de a se implica în dezbateri privind teme actuale din științele sociale, de a primi feedback la propriile studii, a-și îmbunătăți cunoștințele în cadrul atelierelor de discuții și a cunoaște persoane cu interese similare.

 

Informații privind conferința

“Ecouri din Social” s-a desfăşurat în fiecare an, începând cu 2001 și este unul din cele mai importante evenimente pentru c. Și în acest an, invităm participanţi din toate centrele universitare din ţară pentru a-și susține o comunicare pe baza propriilor proiecte de cercetare, dar și pentru a lua parte la atelierele de discuție.

Programul zilelor de conferință din anul 2017 se găsește aici (.pdf)

Inscriere

În cadrul sesiunii de comunicări ştiinţifice, studenţii și masteranzii sunt aşteptaţi să propună lucrări din domeniului ştiinţelor sociale (sociologie, antropologie, demografie, ştiinţe politice, economice, etc.). Pentru a vă înscrie trebuie să completați formularul și să redactați un abstract de aproximativ 300 de cuvinte până în 31 martie. Abstractul din formular trebuie sa clarifice tema de cercetare și parte din metodele și teoriile folosite, incluzând și rezultatele efective sau prevăzute ale cercetării empirice. După primirea notificării de acceptare, participanții vor pregăti un rezumat al lucrării de aproximativ 3 pagini in care toate aceste aspecte trebuie detaliate.

Formularul de înscriere

Organizarea prezentărilor

Participanților le va fi desemnat un discussant, – persoană cu experiență în cercetare, care are rolul de a oferi feedback specific pe baza rezumatului trimis. Cu ocazia prezentărilor, cei prezenți, studenţii, masteranzii, doctoranzii și cadrele universitare sunt aşteptaţi să intre în discuţii pe marginea temelor respective. Comunicările pot fi susținute în limba română sau în limba engleză.

Participarea la sesiunea de comunicări este gratuită, iar pe parcursul celor două zile ale evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția studenților și masteranzilor înscriși materialele sesiunii, două mese de prânz, pauze de cafea. Studenții externi vor beneficia de cazare gratuită în căminele universității. Costurile de transport vor fi suportate de către participanți.

Date importante

Data limită pentru trimiterea inscriere: 31 martie.

Programul Ecourilor din Social va fi afisat pe pagina de Facebook

Conferința va avea loc: 18-19 mai 2018

Contact

Pentru detalii și nelămuriri scrieți-ne la ecouridinsocial@gmail.com
Mai multe informatii