Facultate
Caută
Close this search box.

Bine ai venit la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială!

Noutăți

Următorul eveniment

14

Mar

Despre facultate

Facultatea oferă specializări în domeniul Sociologiei, Antropologiei și Asistenţei Sociale. Studenţii pot opta pentru linia de studiu în limba română sau maghiară. În fiecare an, o serie de cursuri au loc în limba engleză şi primesc studenţi internaţionali.

Într-un mediu academic dinamic şi sensibil la realitatea socială, cultivăm tradiţia învăţării interactive şi a colaborării dintre profesori şi studenţi în proiecte de cercetare şi intervenţie socială.

Absolvenţii noştri lucrează drept experţi-consultanţi la departamentele de marketing şi resurse umane ale unor instituţii publice şi private, cercetători la institute de sondare a opiniei publice, analiști sociali, demografi, asistenţi sociali, consilieri şcolari, profesori în învăţământul universitar şi preuniversitar.

Facultatea în cifre

0
limbi de studiu
0
departamente
0
profesori titulari
0
colaboratori externi
0
studenți 2023

Explorează programele noastre

Facultatea oferă specializări în domeniul Sociologiei, Antropologiei și Asistenţei Sociale. Studenţii pot opta pentru linia de studiu în limba română sau maghiară.

Partenerii noștri

În efortul nostru de a oferi programe de studiu de calitate, care să răspundă nevoilor sociale și profesionale în continuă schimbare, colaborăm cu parteneri din mediul privat, public și ONG-uri

Studenții noștri

Contact

Îți stăm la dispozitie pe urmatoarele canale:

Telefon

+ 40-264424674 + 40-264419958

Email

secretariat.socasis@ubbcluj.ro

Adresă

B-dul 21 Dec. 1989 Nr. 128, Cluj-Napoca 400604

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială