Home Practica profesională
Practica profesională PDF Print E-mail

Practică Profesională

 

2016-2017
Documente necesare studenților

 1. Convenție practică Descarcă ...
 2. Fișă individuală de prezență   Descarcă ...
 3. Evaluarea studentului de către tutor   Descarcă ...

 

-----------------------------------------------------------------------

2012-2013
Documente necesare studenților
 1. Acord de practică (EN, DE)
 2. Convenție cadru (EN, DE)
 3. Fișă individuală de prezență (EN, DE)
 4. Evaluarea studentului de către responsabil (EN, DE)
 5. Evaluarea studentului de către tutor (EN, DE)
 • Programul Fundației Danis și al Asociației Studenților de la Business – Cluj Internship (www.internshipcluj.ro) Cluj Internship, ediția a XII-a, oferă 30 de locuri de internship în următoarele firme și ONG-uri clujene: Autism Transilvania, Bufab România, Clujul are suflet, Ferrosan (parte a Grupului Pfizer), Impress, Friesland Campina, Sykes Cluj-Napoca și Terax.

Pentru detalii despre domeniile de activitate în care sunt locurile de internship, accesează următorul link: http://www.internshipcluj.ro/parteneri.html Stagiile vor avea loc în perioada 22 aprilie-10 iunie 2013, timp în care vei munci câte cel puțin 10 ore pe săptămână într-o firmă sau o organizație neguvernamentală din Cluj-Napoca.

Programul Cluj Internship a fost inițiat în 2006 de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și Asociația Studenților de la Business. Edițiile anterioare ale programului au oferit locuri de internship pentru aproximativ 750 de studenți în peste 60 de firme și organizații neguvernamentale

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

2011-2012

Pentru realizarea practicii profesionale, studenţii sunt rugaţi să consulte reglementările disponibile pentru specializarea lor. Accesaţi submeniul din stânga.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să vă adresaţi îndrumătorului de an.

--------------------------------------------------------------------------------------------

2009-2011

În cadrul proiectului Investeşte în Oameni!  Finanţat de Fondul Social European, contract POSDRU/7/2.1/S/1.

Programul urmăreşte dezvoltarea competenţelor studenţilor şi dobândirea unei experienţe profesionale care să faciliteze intrarea pe piaţa muncii şi o carieră profesională de succes. Practica cuprinde 56 ore de muncă desfăşurate sub îndrumarea unui tutore de practică la o firmă sau instituţie privată sau publică, cu activităţi în domeniul de pregătire a studentului. Activitatea de practică este supervizată şi evaluată de cadre didactice ale facultăţii. Studenţii beneficiază de burse pentru stagiul de practică şi cei cu performanţe profesionale deosebite sunt premiaţi.

Responsabili din partea facultăţii:
Conf. univ. dr. Mircea Comşa şi conf. univ. dr. Adina Rebeleanu-Bereczki
Persoană de contact: dr. Corina Voicu, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Documente necesare STUDENŢILOR in programul POSDRU
(finalizat in 2011)
:

 1. Dosar înscriere: (1) Opis dosar finalizare stagiu, (2) Formular grup tinta, (3) Formular grup tinta- excel, (4) Declaratie consimtamant, (5) Conventie practica, (6) Portofoliu practica
 2. Dosar subventie: (1) Opis Dosar subventie, (2) Cerere acordare subventie
 3. Dosar practica: (1) Opis Dosar finalizare stagiu, (2) Fisa prezenta student, (3) Fisa autoevaluare student, (4) Evaluare student de tutore, (5) Evaluare student de reponsabi, (6) Centralizator studenti finalizare stagii (7) Suport pentru practica.

ATENŢIE! Studenţii care nu participă în programul POSDRU, se pot înscrie în practicile profesionale organizate de cadrele didactice ale facultăţii. Pentru detalii, consultaţi pagina secţiei pe care o urmaţi sau contactaţi responsabilul de an.

 

 

Last Updated on Tuesday, 16 May 2017 15:23