CLUSTER PDF Print E-mail

Asociaţia Studenţilor Sociologi CLUSTER

 

CLUSTER se înfiinţează în 2001, la iniţiativa unor studenţi din Cluj-Napoca şi Bucureşti; în acelaşi an se formează şi Asociaţia Studenţilor Sociologi din Europa (ESSA), a cărei membru afiliat devine şi CLUSTER. Înfiinţarea formală a acestuia din urmă a fost realizată în 2005, în mai, de studenţii Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială – Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Scopul asociaţiei este promovarea sociologiei ca profesie şi, ca parte activă din societatea civilă, dezvoltarea relaţiilor durabile cu ONG-uri din diferite domenii, institute de cercetare socială şi alte asociaţii studenţeşti din plan naţional şi internaţional. Un alt scop, nedeclarat formal, însă cunoscut şi simţit de membrii asociaţiei, este acela de a responsabiliza studenţii în toate activităţile pe care ei le desfăşoară.

Membrii CLUSTER sunt în mare majoritate studenţi la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială în Cluj-Napoca, în toţi anii de studiu, dar şi studenţi la alte facultăţi ale Universităţii Babeş-Bolyai, masteranzi (în Cluj-Napoca şi în străinătate) doctoranzi şi absolvenţi ai Facultăţii, activi profesional în diverse instituţii publice sau private.

Site-ul nostru: http://cluster.socasis.ubbcluj.ro

Cluster_poza1

Asociația Studenților Sociologi CLUSTER


 


 


Last Updated on Tuesday, 26 January 2016 10:33