Traineri

Home / Despre / Traineri

Petru Vîrlan este Delivery Manager in departamentul de Data la Paddy Power Betfair. Are experiență în coordonarea proiectelor de Management de Date, Business Intelligence și Analiza de Date.

Curs: Baze de date și business intelligence

 

 

 

Rodica Ioana Lung este conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte  Economice și Gestiunea Afacerilor, Departamentul de Statistica, Previziuni, Matematica. Cu o licenta in matematică și doctorat în informatica (2006), interesele ei de cercetare sunt interdisciplinare acoperind analiza de date, teoria jocurilor și metode computaționale inteligente de căutare și optimizare.

Curs: Limbaje de interogare structurate și Visual Basic pentru aplicații

 

Norbert Petrovici este expert în analiza datelor și lector universitar în cadrul Departamentului de Sociologie al Universității „Babeș-Bolyai”. Cu o experiență de 15 ani, a predat statistică la diferite nivele de complexitate, fie cursuri de introducere, fie cursuri de modelare avansată. Are experiență de predare a statisticii atât în sectorul universitar, cât și ca trainer în sectorul privat unde a lucrat cu diferite firme pentru cursuri deschise de analiză statistică.

Curs: Bazele statisticii

 

Andrea Marginean lucreaza in marketing digital de peste 5 ani. Munca ei se concentreaza pe analiza si optimizarea campaniilor online cu ajutorul instrumentelor digitale. In prezent este Marketer de Produs la compania Evozon din Cluj-Napoca.

Curs: Dashboard-uri digitale și vizualizare date

 

 

Daniela Manațe este Principal Data Visualization Analyst la Cognetik. Are o experiență de peste cinci ani în analiza datelor din domenii diferite precum cel financiar, marketing sau IT și expertiză în domeniul vizualizării datelor statistice.

Curs: Dashboard-uri digitale și vizualizare date