Selecţie Erasmus+ Mobilități de predare și „staff training” noiembrie 2018

Publicat in Anunțuri, Erasmus+

Selecție Erasmus+ pentru mobilități de predare şi staff training în data de 6 decembrie, ora 12.00, clădirea Mărăşti

 

În vederea realizării selecţiei pentru mobilităţile de predare și „staff training” Erasmus+, vă rog, să transmiteţi CV-ul dumneavoastră în format Europass și fișa candidatului completată, până cel târziu Joi, 6 Decembrie 2018, ora 12, la adresele de e-mail: florin.faje@gmail.com și mihacristea@yahoo.com

Conform criteriilor Centrului de Cooperări Internaţionale al UBB, prioritate în angajarea de mobilităţi vor avea cadrele didactice ce nu au angajat asemenea stagii.

În eventualitatea în care acesta nu va fi un criteriu suficient de departajare, vor avea prioritate în angajarea de mobilităţi cadrele didactice care îşi propun să efectueze stagii la instituţii partenere cu care Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a desfăşurat sau desfăşoară colaborări de tip “double-degree” sau “joint-master”. Aceasta deoarece asemenea colaborări reprezintă elemente importante în eforturile de internaţionalizare ale Facultăţii şi Universităţii.

Informaţii privind mobilităţile de predare sunt disponbile la adresa: http://www.cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php , în secţiunea “Outgoing Teaching Staff”.

Comisia de selecţie va fi compusă din: conf. univ. dr. Cristina Baciu, conf. univ. dr. Teodor Paul Hărăguş, lect. univ. dr. Cristina Raț şi lect. univ. dr. Florin Faje.

Coordonator Erasmus+: lect. univ. dr. Florin Faje

Secretară Erasmus+: Mihaela Albu

 

 Lista unităţilor partenere