Ecouri din Social 17-18 mai 2019 – Call for papers

Publicat în Anunțuri, Conferinte, Conferinte studentesti, Ecouri din social, Noutăți

ECOURI DIN SOCIAL – SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE PENTRU STUDENȚI ȘI MASTERANZI

Grupul Sociolink și Asociația Cluster în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 17-18 mai 2019, la Cluj-Napoca, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice pentru Studenți și Masteranzi „Ecouri din Social”. Sesiunea oferă studenților oportunitatea de a se implica în dezbateri privind teme actuale din științele sociale, de a primi feedback la propriile studii, a-și îmbunătăți cunoștințele în cadrul atelierelor de discuții și a cunoaște persoane cu interese similare.

„Ecouri din Social” se desfăşoară în fiecare an, începând cu 2001 și este unul din cele mai importante evenimente pentru studenții sociologi și antropologi. Și în acest an, invităm participanţi din toate centrele universitare din ţară pentru a susține o comunicare pe baza propriilor proiecte de cercetare, dar și pentru a lua parte la atelierele de discuție.

În cadrul sesiunii de comunicări ştiinţifice, studenţii și studentele și masteranzii și masterandele sunt aşteptaţi să propună lucrări din domeniului ştiinţelor sociale (sociologie, antropologie, demografie, ştiinţe politice, economice, etc.). Pentru a vă înscrie trebuie să completați formularul și să redactați un abstract de aproximativ 300 de cuvinte până în 15 aprilie.

Formularul de înscriere îl găsiți aici.

Abstractul din formular trebuie sa clarifice tema de cercetare și parte din metodele și teoriile folosite, incluzând și rezultatele efective sau prevăzute ale cercetării empirice. După primirea notificării de acceptare, participanții vor pregăti un rezumat al lucrării de aproximativ 3 pagini in care toate aceste aspecte trebuie detaliate, până la data de 29 aprilie.

Participanților le va fi desemnat un discussant, – persoană cu experiență în cercetare, care are rolul de a oferi feedback specific pe baza rezumatului trimis. Cu ocazia prezentărilor, cei prezenți, studenţii, masteranzii, doctoranzii și cadrele universitare sunt aşteptaţi să intre în discuţii pe marginea temelor respective. Comunicările pot fi susținute în limba română sau în limba engleză.

Participarea la sesiunea de comunicări este gratuită, iar pe parcursul celor două zile ale evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția studenților și masteranzilor înscriși materialele sesiunii, două mese de prânz, pauze de cafea. Studenții externi vor beneficia de cazare gratuită în căminele universității. Costurile de transport vor fi suportate de către participanți.

Pentru actualizări despre programul Ecourilor din Social din acest an urmăriți pagina de Facebook.

 

Pentru detalii și nelămuriri scrieți-ne la ecouridinsocial@gmail.com