Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiecție de film Rewind

11/11/2022 | 4:30 pm - 6:00 pm

Vă invităm la vizionarea filmului Rewind (2019) 18+ , urmat de discuții, cu invitata specială Abbie Newman, R.N., J.D., Director executiv de la Mission Kids Child Advocacy Center.

Rewind (2019) este un documentar autobiografic sfâșietor cu efect cathartic și constructiv. Sasha Joseph Neulinger, căutând în vasta colecție de înregistrări video de acasă ale tatălui său, își reconstruiește povestea de neconceput a copilăriei sale și scoate la iveală abuzurile sexuale transmise din generație în generație.

„Rewind nu se joacă cu noi într-un mod manipulator; «lasă pisica din sac» și pornește de acolo. Totuși, chiar și după ce aflăm cine au fost abuzatorii, misterul rămâne profund. Ce s-a întâmplat? se transformă în Unde și când? și Cum s-a putut întâmpla? și – cel mai devastator – Cum s-a simțit? Aceste întrebări se instalează în mintea noastră, iar Sasha Joseph Neulinger răspunde la toate.” – Variety

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Sociologie și Asistență socială, Amfiteatrul Kulcsár Tibor, etaj IV, clădirea din Mărăști.

Filmul și discuțiile vor fi traduse simultan prin MsTeams. Participanții care doresc traducere sunt rugați să aducă telefon/laptop și cască.

Detalii

Data:
11/11/2022
Timp:
4:30 pm - 6:00 pm
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Amfiteatrul “Kulcsár Tibor”
str. Anghel Saligny
Cluj-Napoca, Romania
Sit web:
https://socasis.ubbcluj.ro

Organizatori

Facultatea de Sociologie și Asistență socială – linia maghiară
Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Departamentul de Asistenţă Socială

Accessibility Toolbar