Desfăşurarea examenului de licenţă la departamentul de sociologie – 2021

Publicat în rest

SESIUNEA IUNIE-IULIE 2021

 

Examenul de licență la specializările Sociologie, Resurse Umane și Antropologie se va desfășura on-line pe platforma MS Teams. Absolvenții vor susține proba 1-Evaluarea cunoștințelor fundamentale și proba 2-Prezentarea lucrării de licență în cadrul aceleași sesiuni audio-video. Camera video trebuie să fie pornită și să rămână funcțională pentru întreaga durată a examenului.

Absolvenții sunt rugați să intre în MS Team-ul numit Licente Sociologie – iunie-iulie 2021 folosind codul r7h9ndi.

Absolvenții din generații anterioare, care nu au conturi MS Teams, vor putea intra cu un cont de utilizator guest pe care sunt rugați să îl solicite prin e-mail de la cristina.rat@ubbcluj.ro până cel târziu joi, 24 iunie, ora 16:00.

Lucrările de licență în format editabil word (extensia .doc sau .docx) trebuie încărcate utilizând secțiunea assignment de pe MS Teams până cel târziu joi, 24 iunie, ora 23:59. Atenție! Lucrarea trebuie să fie într-un singur fișier (inclusiv anexele) care să permită verificarea cu ajutorul programelor uzuale anti-plagiat. În caz contrar, se consideră tentativă de fraudă și lucrarea va fi respinsă.

Trimiterea prin e-mail a lucrării nu este necesară, aceasta se va încărca pe platforma Teams.

Programarea examenului de licență se va publica pe MS Teams și pe pagina web a facultății cel târziu vineri, 25 iunie, ora 20.