Opționale Sociologie, Antropologie, Resurse umane, sem. II

Publicat în rest

Anunțăm studenții specializărilor Sociologie, Antropologie și Resurse umane, nivel licență, că o parte din opționalele de specialitate nu vor putea fi oferite în semestrul al doilea: Instituții, cetățenie, globalizare (O. Mateescu), Gender and Labour (N. Deneva), Interacționism simbolic și etnometodologie (C. Goina), Socioantropologia muncii (G.Troc – a avut deja loc în primul semestru).

Studenții care au ales inițial unul dintre aceste cursuri sunt rugați să se reorinteze către opționale de specialitate unde mai sunt locuri disponibile, utilizând aplicația MS Teams Cereri schimbări optional, codul de acces hajw00k. Vor trebui să completeze și să încarce în aplicația MS Teams formularul de cerere de schimbare a opționalului.

Atragem atenția că disciplina Fundamente de antreprenoriat este o disciplină facultativă, adică în plus față de disciplinile obligatorii și opționale din planul de învățământ. Studenții pot urma această disciplină facultativ (dacă doresc), dar trebuie să își aleagă numărul corespunzător de discipline opționale de specialitate.

În semestrul al doilea vor fi oferite trei discipline opționale de specialitate noi, în limba engleză, de către Teaching Fellows de la Central European University: Interviewing for social research (dr. Balsa Lubarda), Sociology of radicalism (dr. Balsa Lubarda), Food, culture, and politics (drd. Kyle Piispanen). Recomandăm aceste opționale în special studenților din anii 2 și 3.

Cererile de schimbare a opționalului trebuie depuse folosind aplicația MS Teams cel târziu în data de 1 martie 2022.