Organizarea concursurilor pe posturile didactice deschise la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, semestrul întâi, ianuarie-februarie 2022

Publicat în Noutăți

Universitatea Babeș-Bolyai organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi, publicate în Monitorul Oficial din 3 decembrie 2021:

Departamentul de Asistență Socială

  1. Post lector 16, linia română, având ca încărcătură didactică principală disciplinele nivel licență Metode și tehnici de cercetare socială (curs și seminar), Gerontologie socială (curs), Îmbătrânirea azi. Perspective sociologice (curs opțional de specialitate) și Probleme sociale (seminarii). Detaliile privind organizarea și desfășurarea concursului se găsesc pe pagina Ministerului Educației și a universității.
  2. Post lector 17, linia română, Centrul Educațional UBB Reșița, având ca încărcătură didactică disciplinele Asistența Socială în școală, Calitatea vieții și politici anti-sărăcie, Adopție și plasament familial, Practică II, Practică de specialitate. Detaliile privind organizarea și desfășurarea concursului se găsesc pe pagina Ministerului Educației și a universității.

Departamentul de Sociologie

  1. Post lector 19, linia română, având ca încărcătură didactică principală disciplinele nivel licență Paradigme sociologice (curs și seminar), Sociologie publică (curs opțional de specialitate), Sociologie generală (seminarii). Detaliile privind organizarea și desfășurarea concursului se găsesc pe pagina Ministerului Educației și a universității.

Data limită de înscriere la concurs: 19 ianuarie 2022.

Probele de concurs se vor desfășura în datele de 3 sau 4 februarie 2022, după caz, conform celor precizate pe site-ul Ministerului Educației indicat mai sus.