Rezultate finale admitere – nivel licenţă – iulie 2021

Publicat în Anunțuri, Rezultate admitere

 

Linia română Linia maghiară
Asistenţă Socială

Asistenţă Socială – rural

Asistenţă Socială PH

Asistenţă Socială Etnici

Asistenţă Socială – romi

Asistenţă socială (Reşiţa)

Asistenţă socială(Reşiţa) – rural

Antropologie

Resurse Umane

Resurse Umane – romi

Sociologie

Asistenţă Socială

Antropologie

Resurse Umane

Sociologie

 


Candidaţii care au fost redistribuiţi de pe un loc cu taxă pe un loc bugetat pot solicita restituirea taxei de şcolarizare, achitată la confirmarea locului, prin completarea unei cereri de restituire, depusă până în data de 15 septembrie 2021, la adresa de e-mail: admitere.socasis@ubbcluj.ro.

Candidaţii care doresc să se retragă de la studii, vor depune o cerere de retragere, până în ziua precedentă începerii anului universitar, la adresa de e-mail: admitere.socasis@ubbcluj.ro.

Candidatii admişi pe loc bugetat trebuie să aducă următoarele acte până în 30.08.2021 la sediul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială ( B-dul 21 Decembrie 1918, nr. 128, intrarea de pe str. Anghel Saligny)
  1. diploma de bacalaureat în original
  2. foaia matricolă în original
  3. adeverinţă medicală în original
  4. 2 poze 3/4 cm

În cazul în care un candidat admis pe un loc bugetat se retrage după începerea anului universitar, respectiv după data de 28.09.2021, se consideră că acel candidat a consumat 1 an din subvenția de la buget. În cazul în care un candidat admis pe un loc cu taxă se retrage după începerea anului universitar, respectiv după data de 28.09.2021, acel candidat este obligat să achite primele 2 rate de școlarizare.

Afişat 29.07.2021, ora 13:00.