Alumni

 
Moderator: Magda Vlăduț, Centrul pentru Inițiative Sociale IMPROVE
Invitați: Alumni Master Asistență Socială și Economie Socială, masteranzi ASES, studenți interesați de dezvoltare în acest domeniu

Această activitate din cadrul Zilelor Clujene ale Economiei Sociale aduce împreună absolvenți ai masteratului Asistență socială și economie socială din cadrul FSAS, studenți, participanți ce doresc să cunoască și să înțeleagă domeniul economiei sociale. Discuțiile sunt structurate în jurul profesiei, a economiei și acțiunilor sociale, precum și alegerile profesionale.

Evenimentul va avea loc pe platforma zoom în data de 19 mai, orele 17:00.
https://us06web.zoom.us/j/88133569173… 
Meeting ID: 881 3356 9173. Passcode: 291316

Cum putem promova, dezvolta şi susține profesia de asistent social
Invitată: Diana Cristea, Președinte organizația Fundația Serviciilor Sociale Bethany
Moderator: Conf. Dr. Adina Rebeleanu

În cadrul Alumni Days vom discuta cu Diana Cristea despre profesia de asistent social. Diana crede cu tărie în puterea cuvântului împreuna, pentru că împreună cu o echipă de oameni dedicati a coordonat organizaţia Bethany de peste 20 de ani, iar împreună cu asistenţii sociali îsi doreste să dezvolte profesia de asistent social.

Evenimentul va avea loc pe MS teams, în data de 13 mai 2022, orele 10:00.Traiectorii actuale: sociologi în companii din sectorul IT
Invitată: Daniela Pop, Business Intelligence Analyst & Office Manager Legentic
Moderator: Lect. Dr. Cristian Pop

În cadrul Alumni Days Daniela ne va arăta cum ajunge un sociolog să muncească în domeniul tehnic, ce presupune această muncă şi care sunt abilităţile şi competenţele necesare în acest sector. Daniela Pop a absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, cu o licență în sociologie şi un masterat în Analiza Datelor Complexe. În ultimii 5 ani a ocupat mai multe poziţii ca Data Analyst în diferite organizaţii internaţionale.

Evenimentul va avea loc pe MS teams, în data de 13 mai 2022, orele 14:00.