noutăți

 • “Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc” – Norbert Petrovici

  “Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc” – Norbert Petrovici
  Lansarea cărţii de autor Norbert Petrovici - "Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc." Cluj: Tact. „Prin descrierea socialismului atât ca imaginea răsturnată a capitalismului, cât și ca imaginea răsturnată a post-socialismului, Europa Centrală și de Est a ajuns să fie reprezentată ca un loc cu procese sociale aparent …Mai mult »
 • “România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”

  “România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”
  Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a declanşat o amplă campanie naţională de promovare şi valorizare a profesiei de asistent social intitulată în mod metaforic „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”. În fiecare judeţ al ţării se organizează evenimente la care participă asistenţi sociali, studenţi, oficialităţi, …Mai mult »
 • “Medicii Națiunii. Sistemul sanitar și începuturile modernității românești”

  “Medicii Națiunii. Sistemul sanitar și începuturile modernității românești”
  Facultatea de Sociologie și Asistență Socială vă invită să participați la prelegerea  "Medicii Națiunii. Sistemul sanitar și începuturile modernității românești" susținută de conf. univ. dr. Constantin Bărbulescu. Evenimentul are loc miercuri, 18 Aprilie 2018, orele 18.00, la sediul Facultății din strada Plugarilor nr. 34, sala 7. Constantin Bărbulescu este autorul …Mai mult »
 • Şcoala altfel

  Şcoala altfel
  Prezentări Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială oferă prezentări  în cadrul programului preuniversitar Şcoala Altfel.  Prezentările cu program pre-stabilit vor avea loc în sala din spatele Amfiteatrului în data de: 29 martie 2018 orele 11,00: „Adolescenţa şi violenţa. Participarea adolescenţilor la propria protecţie împotriva violenţei”, prof. univ. dr. Maria Roth   30 …Mai mult »
 • Conferința Internaționă a Studenților de la Asistență socială

  Conferința Internaționă a Studenților de la Asistență socială
  A VI-a Conferință Internațională a Studenților: „Cercetare Psihosocială și Intervenție în Societatea Contemporană - Participarea Tinerilor” Asociația studenților de la Asistență Socială (ASAS) și Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca te invită să participi la cea de-a 6-a ediție a …Mai mult »
 • Future of Work

  Future of Work
  Paul Brie este directorul departamentului de cercetare și dezvoltare de la compania Evozone și este directorul programului  de Deep Tech la Spherik. Se descrie ca și un visător și un coder curios de transformările tehnologice majore. Pe 19 Martie 2018 Paul Brie a avut o prezentare la Facultatea de Sociologie și …Mai mult »

Cursuri

Conf. univ. dr. Adina Rebeleanu prezintă cursul de Introducere în asistență socială și deontologia profesiei, oferit de către Departamentului de Asistență Socială, din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș Bolyai.More

Proiecte de cercetare

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru aMore

Profesori Invitați

Erasmus+

Informații legate de eligibilitate și procesul de selecție pentru candidații la concursurile de selecţie în vederea obţinerii unei mobilităţi în cadrul Programului ERASMUS+.More