Facultate
Caută
Close this search box.
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ia atitudine împotriva hărțuirii stradale!

mai 30 @ 2:00 pm - 3:00 pm

👉 Hărțuirea stradală este o problemă cu care se confruntă fetele și femeile din întreaga lume. Un studiu Ipsos arată că 80% dintre fete și femei au experimentat hărțuirea stradală în spațiile publice și 76% dintre persoanele care au răspuns susțin că au fost martore/martori la hărțuire stradală.
Mai mult decât atât, 86% dintre martore/martori consideră că nu au suficiente cunoștințe despre cum ar putea interveni în astfel de cazuri. În acest sens, L’Oréal Paris în parteneriat cu ONG-ul Right To Be au conceput un program de training care contribuie la prevenirea hărțuirii stradale și la construirea unor spații sigure, incluzive pentru toți și toate.
În cadrul campaniei “Ia atitudine împotriva hărțuirii stradale!”, Ștefania Stoian de la Centrul FILIA va ține un workshop-ul de prevenire a hărțuirii stradale pentru toate studentele și studenții interesați.
📆Data: 30 mai, ora 14:00
🏢 Locație: Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, UBB, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 128-130 (intrare de pe str. Anghel Saligny), sala 217
Mai multe informații despre campanie găsiți aici: www.standup-international.com/ro/ro/about

Detalii

Dată:
mai 30
Oră:
2:00 pm - 3:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
B-dul 21 Decembrie1989, nr. 128, sala 217
Cluj-Napoca, România

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială