A kar
Keresés
Close this search box.

Üdvözlünk a Szociológia és Szociális Munka Karon!

Újdonságok

Következő esemény

A karról

A kar szociológia, antropológia és szociális munka területen kínál tanulmányi programokat (szakirányokat). A hallgatók román vagy magyar nyelvű tagozat közül választhatnak. Évente számos kurzus zajlik angol nyelven, amelyekre külföldi hallgatók is jelentkezhetnek.  

A társadalmi valóságra érzékeny, dinamikus tudományos környezetben ápoljuk az interaktív tanulás hagyományát, valamint a tanárok és diákok együttműködését a kutatási és társadalmi beavatkozási projektekben. 

Végzett hallgatóink szakértő tanácsadóként dolgoznak köz- és magánintézmények marketing- és humánerőforrás-osztályain, kutatóként közvélemény-kutató intézetekben, újságíróként, szociális munkásként, iskolai tanácsadóként, közoktatásban és egyetemi oktatásban dolgozó tanárokként. 

A kar számokban

0
tagozat
0
intézet
0
főállású oktató
0
külső munkatárs
0
hallgató (2023-ban)

Fedezd fel tanulmányi programjainkat

A kar szociológia, antropológia és szociális munka területen kínál tanulmányi programokat (szakirányokat). A hallgatók román vagy magyar nyelvű tagozat közül választhatnak.

Partnereink

Annak érdekében, hogy minőségi tanulmányi programokat kínáljunk, amelyek megfelelnek a folyamatosan változó társadalmi és szakmai igényeknek, magán-, állami és civil szektorból származó partnerekkel működünk együtt. 

Diákjaink

Elérhetőség

Az alábbi csatornákon állunk rendelkezésedre:

Telefon

+ 40-264424674 + 40-264419958

Email

secretariat.socasis@ubbcluj.ro

Cím

400604 Kolozsvár, 1989. december 21. sugárút 128 szám.

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială