Facultate
Caută
Close this search box.

Alumni

Dragă absolvent/ă al Facultății de Sociologie și Asistență Socială UBB,

Tu știi cel mai bine cât de importante sunt datele și cât de grea poate să fie colectarea lor! În efortul nostru de a oferi programe de studiu de calitate, care să răspundă nevoilor sociale și profesionale în continuă schimbare, avem nevoie de sprijinul tău. Te rugăm să completezi acest chestionar forms.office.com/e/4M4RxxTT6N prin care să actualizăm datele tale de contact și care ne va furniza informații vitale legate de:

👉Parcursul academic și ocupațional: ne interesează să aflăm mai multe despre evoluția ta profesională și academică după absolvirea facultății. Aceste informații ne vor ajuta să evaluăm impactul programelor noastre și să oferim resurse suplimentare studenților noștri actuali. Experiența ta poate inspira și ghida noile generații de studenți.

👉Disponibilitatea de a menține legătura cu facultatea și colegii de generație: o comunitate de alumni puternică și implicată este un factor cheie pentru succesul nostru colectiv. Dorim să construim și să menținem o rețea activă și interconectată, unde absolvenții noștri să poată împărtăși experiențe, idei și oportunități de colaborare. Vrem să te asigurăm că facultatea ta este un loc în care poți întotdeauna să te întorci și să contribui la dezvoltarea continuă a comunității noastre.

Cu drag și recunoștință,
Echipa Facultății de Sociologie și Asistență Socială UBB

Evenimente

Explorează evenimentele realizate împreuna și pentru alumni

No items found.

Înscrie-te în comunitatea absolvenților UBB​

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială