Facultate
Caută
Close this search box.

Florina Pașcu

Bio:

Florina Pașcu este în prezent doctorandă la Școala Doctorală de Științe ale Comunicării și a început colaborarea ca seminaristă în cadrul Universitații Babeș-Bolyai, specialitatea Managementul Resuselor Umane si Supervizarea în Asistență Socială. Are experiență îndelungată ca Senior HR Consultant, cu expertiză de aproape 20 ani în activități de training, coaching și consultanţă în management. Recent a adăugat Hipnoterapia ca expertiză.

Florina este certificate ca Trainer, Evaluator, Specialist în activitatea de Coaching și Manager de Proiect de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Această expertiză complexă acoperă o arie largă a științelor socio-umane: de la pedagogie, sociologie, psihologie și comunicare. A luat licența în sociologie și asistență socială, diplomă masterală în psihologia resuselor umane și marketing și în prezent urmează studiul doctoral în științele comunicării.

Ariile de interes stiințific și tema publicațiilor realizate până acum sunt din zona management și supervizare, comunicare și coaching, dezvoltare personală și stress management în asistența socială.

Adresă:
Birou:
Email:

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială