Facultate
Caută
Close this search box.
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

De la obiective de recrutare la campania de promovare

noiembrie 27, 2023 @ 2:00 pm - 3:30 pm

Cursul de Introducere în Managementul Resurselor Umane continuă seria prezentărilor oferite de profesioniștii din domeniu cu Sarpataki Eszter, Talent Aquisition Lead la Accenture și Alexandra Morariu, Country Employer Branding Lead la Accenture, absolvente FSAS. Sunt bineveniți toți studenții interesați, indiferent de an sau specializare!
În cadrul acestei prezentări va fi discutată interdependența dintre Departamentul de Recrutare și cel de Marketing. Invitatele noastre cu o bogată experiență practică vor oferi o perspectivă detaliată despre modul în care obiectivele de recrutare ale unei organizații se traduc în acțiuni și campanii concrete și de colaborările complexe de care este nevoie pentru atingerea lor.
Prezentarea se va concentra pe aspectele practice ale acestor colaborări, ilustrând modul în care strategiile noastre se traduc în rezultate tangibile.
Vă invităm să explorați împreună cu noi cum lumea recrutării se intersectează cu cea a marketingului, creând un echilibru esențial pentru atingerea obiectivelor noastre organizaționale.
Locație: Sediu facultății, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 128-130 (intrare de pe str. Anghel Saligny), Amfiteatru

Detalii

Dată:
noiembrie 27, 2023
Oră:
2:00 pm - 3:30 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Amfiteatrul “Kulcsár Tibor”
str. Anghel Saligny
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială