A kar
Keresés
Close this search box.

Alumni

Kedves BBTE Szociológia és Szociális Munka Kar végzettje, 

Te tudod a legjobban, hogy milyen fontosak az adatok, és milyen nehéz lehet összegyűjteni őket! Ahhoz, hogy minőségi, a változó társadalmi és szakmai igényeknek megfelelő tanulmányi programokat kínálhassunk, szükségünk van a Te támogatásodra. Kérjük, töltsd ki ezt a kérdőívet forms.office.com/e/4M4RxxTT6N, amely segítségével frissíthetjük elérhetőségi adataidat, és fontos információkhoz juthatunk a következőkkel kapcsolatban: 

👉Akadémiai és szakmai életút: érdeklődünk, hogy többet tudjunk meg a diploma megszerzése utáni szakmai és egyetemi fejlődésedről. Ezek az információk segítenek nekünk abban, hogy értékeljük programjaink hatását, és további erőforrásokat nyújtsunk jelenlegi hallgatóinknak. A tapasztalataid inspirálhatják és útmutatást adhatnak a hallgatók új generációinak. 

👉Kapcsolat fenntartása a karral és az évfolyamtársaiddal: egy erős és elkötelezett öregdiák közösség kulcsfontosságú a közös sikerünkhöz. Szeretnénk egy aktív és összekapcsolt hálózatot kiépíteni és fenntartani, ahol öregdiákjaink megoszthatják egymással tapasztalataikat, ötleteiket és együttműködési lehetőségeiket. Szeretnénk biztosítani, hogy az egyetem olyan hely legyen, ahová mindig visszatérhetsz, és hozzájárulhatsz közösségünk folyamatos fejlődéséhez. 

Szeretettel és hálával,  

A BBTE Szociológia és Szociális Munka Karának csapata

 

Rendezvények

Fedezd fel az öregdiákokkal és öregdiákokért szervezett eseményeket 

No items found.

Csatlakozz a BBTE alumni közösségéhez

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială