Facultate
Caută
Close this search box.

Anunț selecție mobilități de predare Erasmus+ 2023/2024

Afișat la data de 5 octombrie 2023, ora 10:00

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială lansează invitația pentru selecția de mobilități de predare ERASMUS+, pe durata semestrului 1, anul academic 2023-2024.

Pot participa la mobilități toți angajații care au semnat cu UBB un contract de muncă, perioadă nedeterminată sau determinată. Cei care sunt cu contract perioadă determinată pot participa doar după semnarea unui CM de către ambele părți, iar mobilitatea (si implicit revenirea la UBB și finalizarea deconturilor) trebuie să aibă loc în timpul perioadei contractuale.

Numărul locurilor disponibile:

– staff teaching: 3 locuri

Durata minimă a unei mobilități este de 2 zile lucrătoare consecutive (excluzând zilele de călătorie – una sau două zile) și maxim 5 zile (excluzând zilele de călătorie), astfel că în Programul Erasmus+, Dispoziția Rectorului se va întocmi pentru maxim 7 zile calendaristice. Pentru a primi grantul maxim, beneficiarul trebuie să petreacă în afara frontierelor de stat peste 6 zile și 12 ore.

Dosarul de candidatură
-Fișa candidatului (descarcă /.pdf).
Se recomandă alegerea mai multor opțiuni pentru destinația mobilități. Fișa candidatului nu poate fi modificată după selecția candidaților iar mobilitatea poate fi efectuată doar la una dintre opțiunile menționate în fișă.

-CV actualizat în format european, într-o limbă de circulație internațională.

Documentele se vor depune la secretariat, în căsuța poștală a coordonatorului Erasmus+, în limita perioadei menționate în calendarul selecției.

Alte informații importante despre mobilitățile ERASMUS+
Consultă pagina dedicată mobilităților de predare și instruire oferită de Centrul de Cooperări Internaționale UBB (Deschide aici)
Calendarul selecției:

– Înscrierea în cadrul selecției: 5- 16 octombrie 2023, ora 12:00.
– Evaluarea dosarului de candidatură: 16 octombrie 2023.
– Afișarea rezultatelor: 17 octombrie 2023.
– Depunerea contestațiilor: 17-18 octombrie 2023.
– Afișarea rezultatelor finale: 19 octombrie 2023.

Oferta academică pentru mobilități de predare și instruire, anul universitar 2023-2024
Distribuie

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială