A kar
Keresés
Close this search box.

Selecție studenți pentru programul intensiv „Professional help for disadvantaged social groups, with a focus on work in marginalized Roma communities”

Dragi studenti,

Institutul Maghiar de Sociologie și Asistență Socială organizează în perioada 6-10 noiembrie o săptămână intensivă de învățare în cadrul unui program Erasmus. Evenimentul constituie al doilea modul al unui proiect, care constă din trei săptămâni de învățare intensivă pe parcursul a trei ani universitari. Tema proiectului este lucrul cu comunitățile defavorizate.

Partenerii proiectului sunt Institutul de Științe Sociale al Universității Catolice Károly Eszterházy din Eger și Universitatea de Științe Aplicate din München (University of Applied Sciences, Katholische Stiftungshochschule). În timpul săptămânii intensive, activitățile se desfășoară împreună cu studenții din universitățile partenere.

Evenimentul va începe cu o întâlnire online pe 20 octombrie, între orele 16-18, iar componenta fizică va avea loc în perioada 6-10 noiembrie.

Tema săptămânii intensive: Professional help for disadvantaged social groups, with a focus on work in marginalized Roma communities

Numărul locurilor disponibile : 10. Cei care au participat la săptămâna intensivă anterioară au un avantaj.
Condiție preliminară: cunoașterea limbii engleze.

Studenții care doresc să participe la selecție sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție (aprox. 250 de cuvinte) la următoarea adresă de e-mail: agnes.david@ubbcluj.ro.

Termenul limită pentru înscriere este luni, 16 octombrie, ora 24.00. Participanții vor fi selectați pe baza scrisorii de intenție și a unui interviu.

Data interviului: marți, 17 octombrie, ora 16.00.

Share

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială