A kar
Keresés
Close this search box.

Kiegészítő vizsgaidőszak

2021-ben megszervezésre kerül a végzős hallgatók számára a kiegészítő vizsgaidőszak, figyelembe véve a “Babeş–Bolyai Tudományegyetem hallgatóinak (alapképzés és magiszteri képzés) szakmai tevékenységére vonatkozó SZABÁLYZATA az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS) alapján”, 28. cikkét:

“Azoknak a végzős hallgatóknak a számára, akiknek előző félévekből elmaradt vizsgái vannak, de a hozzájuk rendelt összkreditszám nem haladja meg a 20-at, a Kari Tanács elrendelheti egy kiegészítő vizsgaidőszak megszervezését, amelyre az első záróvizsgára való beiratkozást megelőzően kerül sor. Ezen vizsgákra való jelentkezés előfeltétele a vizsgadíj befizetése, amelynek értéke az illető vizsgához rendelt érték 50%-a, mivel csak egyszeri vizsgalehetőséget biztosít a hallgatónak.”

A kiegészítő vizsgaidőszak  2021. június 6 és 20 között zajlik.

Beiratkozás: a kitöltött és aláírt kérvényt 2021. június 2 és 10 között kell e-mail-ben küldeni a szak titkárnőnek (nappali tagozat: ilka.matei@ubbcluj.ro, távoktatás: mihaela.albu@ubbcluj.ro)

A vizsgadíjakat június 10 és 14 között lehet utalni az Academic Info felületen. A kifizetések végső határideje a vizsga napja reggel 7 óra.

Csak azok a hallgatók vehetnek részt a kiegészítő vizsgaszesszióban, akik a kérvényt iktatták és akik idejében befizették a vizsgadíjat.

 

Share

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială