Facultate
Caută
Close this search box.

Opționale de specialitate în anul universitar 2024- 2025, dept. Sociologie

În anul universitar 2024-2025 studenții nivel licență la specializările Sociologie, Antropologie și Resurse umane pot alege dintre cursurile opționale prezentate aici, în limita a maxim 80 de studenți participanți la un curs opțional. Se vor ține doar aceste opționale, celelalte discipline opționale din planul de învățământ nu se țin în acest an din motive obiective.  

După finalizarea perioadei de încheiere a contractelor de studii  schimbarea opționalelor alese nu va mai fi posibilă decât în situații excepționale, pe baza unei cereri aprobată de directorul de departament, pe baza unei proceduri.

Studenții pot alege cursuri opționale de la alte facultăți doar în cazul în care acestea se pot încadra drept discipline de specialitate pentru specializarea urmată și doar în limita locurilor disponibile. De exemplu, pot fi alese cursuri de management, comunicare sau etnologie, dar nu pot fi alese cursuri de fitness sau de chimie.  Consultați-vă cu tutorele de an. 

La disciplinele obligatorii de la specializarea Asistență Socială,  numărul studenților care se pot înscrie este limitat la 10 studenți.

Cursul de la FSPAC Comunicare publicitară (prof.dr. Delia Balas-Balaban) este deschis doar pentru studenții din anul 1 și 2. Studenții din anul 3 sunt rugați să aleagă alt opțional.  

Distribuie

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială