Facultate
Caută
Close this search box.

Asigurarea Calității

La Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (FSAS), ne angajăm să oferim un proces de predare de excepție, astfel încât studenții noștri să dezvolte abilitățile esențiale pentru gândirea critică și pentru a excela în viitoarea lor carieră în domeniul sociologiei și asistenței sociale.

Inovare în Predare și Evaluare​

Echipa noastră academică, compusă din experți recunoscuți în domeniu, implementează metode inovatoare de predare și evaluare, adaptate nevoilor și așteptărilor în continuă schimbare ale mediului profesional. Astfel, asigurăm că studenții noștri beneficiază de o educație actualizată și relevantă.

Feedback și Consultanță Personalizată

Ne preocupăm de succesul fiecărui student. Prin programe de feedback și sesiuni de consiliere personalizate, oferim sprijinul necesar pentru a depăși orice obstacol academic și pentru a atinge potențialul maxim.

Parteneriate Cu Comunitatea Profesională

Colaborăm strâns cu organizații și profesioniști din domeniul sociologiei și asistenței sociale pentru a ne asigura că programele noastre de studiu reflectă cerințele reale ale pieței de muncă. Astfel, studenții noștri dobândesc cunoștințe și abilități practice esențiale pentru succesul în carieră.

Evaluare Continuă și Îmbunătățire

Suntem dedicați asigurării unei educații de cea mai înaltă calitate și, în acest sens, efectuăm evaluări periodice pentru a identifica oportunități de îmbunătățire și a ne asigura că oferim un mediu de învățare optim.

Inovare. Parteneriate. Feedback. Evaluare.

La FSAS, ne mândrim cu angajamentul nostru față de excelență în educație și suntem hotărâți să formăm lideri în domeniul sociologiei și asistenței sociale, echipați cu abilitățile și gândirea critică necesare pentru a face o schimbare pozitivă în lumea în care trăim.

Accessibility Toolbar

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială